Despre atelier

Surprinde plăcut de fiecare dată. Dăruiește bucurie.

Florile sunt cel mai sincer mod de a ne exprima dragostea, prietenia, compasiunea și toate emoțiile, indiferent de ocazie. Florile sunt parte din viața noastră și au capacitatea să ne înveselească, să creeze un ambient unic și să încânte prin culoare și delicatețe.

În cei peste 15 ani de experiență, am înțeles importanța ineditului și ne canalizăm toate eforturile pentru a surprinde plăcut și a aduce de fiecare dată ceva nou și frumos în viața ta de zi cu zi. Prin participarea la numeroase workshop-uri naționale și internaționale, am avut ocazia să experimentăm și să cunoaștem stiluri și trenduri din diverse colțuri ale lumii, astfel încât de fiecare dată reușim să creăm decorul ideal. Fie că este vorba de un eveniment important sau vrei doar să surprinzi pe cineva drag ție, aranjamentele noastre florale reușesc să se facă remarcate întotdeauna.

Evenimentele personale sau corporate au un caracter aparte atunci când decorul floral este exact așa cum ai visat. Tocmai de aceea îți asigurăm consiliere pentru un decor floral deosebit și alegem cu multă atenție cele mai proaspete flori.

Despre Melinda
Lylyana

Este pur si simplu de vis....cand esti mic visezi....iar visele devin realitate....multumesc Melinda

Lylyana

Încercăm să îți oferim întotdeauna cele mai frumoase aranjamente florale!